DIETY
Produkty Woda [g] Kalorie Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcze [g]
kurczak (brojler), części tłuste, mięso surowe 29.11 615 3.66 0 68.36
kurczak (brojler), duszony 70.06 156 28.88 0 3.9
kurczak (brojler), mięso durowe 72.84 116 23 0 1.69
kurczak (brojler), pieczony 64.44 178 30.48 0 4.51
kurczak (brojler), skrzydełka, mięso surowe 75.85 130 22.28 0 3.44
kurczak (brojler), skrzydełko, pieczone 63.41 208 30.22 0 8.01
kurczak (brojler), skrzydełko, smażone 59.95 209 29.88 0 9.04
kurczak (brojler), skrzydełko, suszone 65.2 179 27.45 0 7.21
kurczak (brojler), szyja, duszona na wolnym ogniu 67.52 183 25.3 0 7.94
kurczak (brojler), szyja, mięso surowe 69.39 155 17.69 0 8.99
kurczak (brojler), szyja, smażona 60.06 232 27.27 1.73 12.21
kurczak (brojler), udka, duszone 67.04 169 27.4 0 5.84
kurczak (brojler), udka, mięso surowe 75.62 118 20.78 0 3.49
kurczak (brojler), udka, pieczone 68.41 177 28.32 0 5.77
kurczak (brojler), udka, smażone 61.87 201 28.68 0 8.16
kurczak (brojler), udo mięso surowe 74.6 119 19.96 0 3.99
kurczak (brojler), udo, duszone 64.02 199 26 0 9.66
kurczak (brojler), udo, pieczone 63.5 215 25.42 0 10.95
kurczak (brojler), udo, smażone 59.67 215 28.69 1.18 10.2
kurczak (brojler), udziec, duszony 68.1 180 25.68 0 7.96
kurczak (brojler), udziec, mięso surowe 78.41 118 19.73 0 3.87
kurczak (brojler), udziec, pieczony 63.4 189 27 0 8.68
kurczak (brojler), udziec, smażony 61.22 204 28.38 0.63 9.18
kurczak (brojler),smażony 58.64 187 33.25 0.43 5.7
kurczak (kapłon), podroby, mięso surowe 72.64 133 17.97 1.43 5.17
kurczak w rosole, ze słoika 67.96 168 21.2 0 8.04
kurczak, mięso mielone, surowe 72.8 143 16.99 0.04 8.2
kurczak, nóżki, gotowane 67.7 221 19.2 0.2 14.3
kurczak, serce, duszone na wolnym ogniu 66.34 180 27.04 0.1 7.88
kurczak, serce, mięso surowe 74.3 157 15.6 0.73 9.19
kurczak, skrzydełko z lukrem, mrożone 62.59 208 19.67 3.27 12.34
kurczak, wątroba, duszona wolnym ogniu 66.88 166 23.95 0.86 6.37
kurczak, wątroba, mięso surowe 77.22 120 16.67 0.74 4.97
kurczak, wątroba, smażona 65.68 173 25.5 1.1 6.53