Produkty regionalne - Tabela kalorii
Produkty | Woda [g] | Kalorie | Białko [g] | Węglowodany [g] | Tłuszcze [g] |
Agawa | 81.09 g | 69 | 0.53 g | 16.05 g | 0.15 g |
Agawa gotowana | 64.2 g | 131 | 0.99 g | 31 g | 0.29 g |
Agawa suszona | 11.99 g | 332 | 1.7 g | 84.36 g | 0.71 g |
Bieługa, mięso surowe | 74.2 g | 111 | 27 g | 0 g | 0.5 g |
Bieługa, mięso suszone | 22.66 g | 326 | 68.88 g | 0 g | 5.19 g |
Bieługa, wątroba, mięso surowe | 76.8 g | 117 | 17.9 g | 2 g | 4 g |
Osłonica | 81.2 g | 66 | 11.3 g | 0 g | 2.2 g |
Stynka, suszona | 17.09 g | 379 | 54.9 g | 0 g | 17.4 g |
Wierzba (liście) | 68.6 g | 125 | 5.9 g | 20.4 g | 1.6 g |
Wierzba (liście), w oleju | 28 g | 580 | 2.7 g | 8 g | 61 g |